Φωτιά Πάτρα : 6ksorsoygdyaam / Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την περιφέρεια αττικής.. Λίγο έλειψε πιάσει φωτιά και ο ιερός ναός της αγίας ειρήνης ριγανοκάμπου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν φωτιά οι κουρτίνες του ναού, πιθανότατα από κάποιο κερί ή λαμπάδα. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Η αστυνομία κόβει την κίνηση των οχημάτων προς την περιοχή προφήτης ηλίας από την οδό πανεπιστημίου στο ύψος της θεοφράστου αλλά και από την διοδώρου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Φωτιά στην περιοχή ελεκίστρα νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην πάτρα.

Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτιά στο σούλι 28/07/2021, 16:51 κυριάκος μητσοτάκης για 5.000.000 πλήρως εμβολιασμένους πολίτες Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και ορισμένα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Mj9lrvjvotgq9m
Mj9lrvjvotgq9m from newmedia.thebest.gr
Εκκενώθηκαν σπίτια κοντά στον προφήτη ηλεία. Λίγο έλειψε πιάσει φωτιά και ο ιερός ναός της αγίας ειρήνης ριγανοκάμπου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν φωτιά οι κουρτίνες του ναού, πιθανότατα από κάποιο κερί ή λαμπάδα. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην πάτρα, ώστε να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα (28/7) στην περιοχή ελεκίστρα και προκάλεσε ζημιές σε τρία σπίτια, ενώ συνεχίζει να απειλεί κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις των πετεινών, που βρίσκονται πλησίον … πάτρα: Μάχη με τις φλόγες στη δροσιά αχαΐας, σε ύφεση το μέτωπο στις παρυφές της πάτρας κοινωνια 28.07.2021, 17:24 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγο στην περιμετρική πατρών, στο λόφο προφητης ηλίας πάνω από το δεύτερο.

Φωτιά στην περιοχή ελεκίστρα νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην πάτρα. Εντολή εκκένωσης δόθηκε για το σούλι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική. Η φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγο στην περιμετρική πατρών, στο λόφο προφητης ηλίας πάνω από το δεύτερο. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Μάχη με τις φλόγες στη δροσιά αχαΐας, σε ύφεση το μέτωπο στις παρυφές της πάτρας κοινωνια 28.07.2021, 17:24 Εκκενώθηκαν σπίτια κοντά στον προφήτη ηλεία. Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις των πετεινών, που βρίσκονται πλησίον … πάτρα: Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος.

Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Επίθεση πολίτη σε ιερέα που παρακίνησε τους πιστούς να εμβολιαστούν. Σπεύδουν αυτή την ώρα οι δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας. Εκκενώθηκαν σπίτια κοντά στον προφήτη ηλεία.

Yql8c5agwn3m9m
Yql8c5agwn3m9m from www.skai.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο. Εντολή εκκένωσης δόθηκε για το σούλι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την περιφέρεια αττικής. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα. Φωτιά στο σούλι 28/07/2021, 16:51 κυριάκος μητσοτάκης για 5.000.000 πλήρως εμβολιασμένους πολίτες Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και ορισμένα. Λίγο έλειψε πιάσει φωτιά και ο ιερός ναός της αγίας ειρήνης ριγανοκάμπου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν φωτιά οι κουρτίνες του ναού, πιθανότατα από κάποιο κερί ή λαμπάδα.

Επίθεση πολίτη σε ιερέα που παρακίνησε τους πιστούς να εμβολιαστούν.

Φωτιά στο σούλι 28/07/2021, 16:51 κυριάκος μητσοτάκης για 5.000.000 πλήρως εμβολιασμένους πολίτες Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά κατακαίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Εντολή εκκένωσης δόθηκε για το σούλι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο. Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος. Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή μαζαράκι

Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Η αστυνομία κόβει την κίνηση των οχημάτων προς την περιοχή προφήτης ηλίας από την οδό πανεπιστημίου στο ύψος της θεοφράστου αλλά και από την διοδώρου. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή μαζαράκι

Zlyfpv0kkvmfkm
Zlyfpv0kkvmfkm from www.newsit.gr
Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην πάτρα, δόθηκε από την πυροσβεστική. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική. Φωτιά στην περιοχή ελεκίστρα νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην πάτρα. Μάχη με τις φλόγες στη δροσιά αχαΐας, σε ύφεση το μέτωπο στις παρυφές της πάτρας κοινωνια 28.07.2021, 17:24 Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα.

Φωτιά στο σούλι 28/07/2021, 16:51 κυριάκος μητσοτάκης για 5.000.000 πλήρως εμβολιασμένους πολίτες

Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Επίθεση πολίτη σε ιερέα που παρακίνησε τους πιστούς να εμβολιαστούν. Μάχη με τις φλόγες στη δροσιά αχαΐας, σε ύφεση το μέτωπο στις παρυφές της πάτρας κοινωνια 28.07.2021, 17:24 Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την περιφέρεια αττικής. Η φωτιά στην πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάσταση στις περιοχές σούλι, ελεκίστρα και εγλυκάδα να είναι δύσκολη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις των πετεινών, που βρίσκονται πλησίον … πάτρα: Φωτιά στην περιοχή ελεκίστρα νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην πάτρα. Φωτιά κατακαίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην πάτρα, δόθηκε από την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η.